Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Tarieven MUS Juridisch Advies

Kijk hieronder voor de actuele tarieven.

Rechtshulp

Heeft u deskundige rechtshulp nodig, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij MUS wordt de intake aan rechtshulp gratis verleend. Indien u uw zaak verder wilt laten behandelen, dan zal de jurist van MUS een stappenplan maken en met u doornemen. In vergelijking met een advocaat, is MUS een juridisch advieskantoor dat voor een betaalbare prijs rechtshulp verleend.

Het uurtarief van MUS bedraagt € 95,- exclusief btw.

MUS biedt voor haar klanten ook een aantal zaken aan voor een vaste prijs:

  • Opstellen huurovereenkomst vanaf      € 175,-
  • Opstellen vaststellingsovereenkomst    € 175,-
  • Privacy verklaring                                     € 150,-
  • Overeenkomst van opdracht                  €  175,-
  • Opstellen samenlevingscontract            € 199,-
  • Opstellen algemene voorwaarden         € 199,-
  • Eenvoudige procedure kantonrechter    € 799,-

Prijzen zijn exclusief btw.

Mediation

Naast rechtshulp biedt MUS ook mediation aan. Bij mediation gaan conflictpartijen met elkaar in gesprek onder begeleiding van een neutrale mediator. De inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk. Het doel is te komen tot een oplossing waar beide partijen achter staan. MUS mediation heeft veel ervaring op het gebied van arbeidsconflicten, burenconflicten en relatieconflicten.

Het uurtarief van MUS bij mediation bedraagt € 95,- ex btw.

Het honorarium is niet afhankelijk van het bereiken van een oplossing. Doorgaans worden de kosten in gelijke delen door partijen gedragen, maar het staat partijen vrij om andere afspraken te maken over de kostenverdeling. Men moet rekening houden met gemiddeld 2 tot 5 bijeenkomsten afhankelijk van de voortgang van het proces en de aard en complexiteit van het geschil. Dit staat los van de tijd die de mediator moet besteden aan bijvoorbeeld verslaglegging. We kunnen desgewenst van te voren een budget van een bepaald aantal uren met elkaar afspreken. Wanneer het budget overschreden dreigt te worden, nemen wij tijdig contact met u op. Op deze wijze houdt u zicht op de kosten.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren