Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over MUS Juridisch Advies

Hartelijk welkom bij MUS Juridisch Advies en Mediation. Mijn naam is Michaël U. Smis. Ik ben juridisch adviseur en mediator. Na mijn studie rechten aan de Hogeschool in Leiden ben ik gaan studeren aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht. Hier heb ik de specialisatie Bedrijfsrecht gevolgd (LL.M.).

MUS is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

Mediation

Naast de studie rechten heb ik een studie Mediation gevolgd aan de Hogeschool in Leiden. Hiervoor heb ik tevens colleges gevolgd aan de HU. Het oplossen van een juridisch geschil is elke keer weer een nieuwe uitdaging. Elk probleem en elke cliënt is anders en brengt andere vragen of problemen met zich mee. Ik pak deze uitdagingen graag aan om het probleem met een passende oplossing te beëindigen. De oplossing van het geschil kan liggen in een juridische aanpak of eventueel via mediation.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren