Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Familieconflicten

Binnen een familie leven mensen die een nauwe band met elkaar hebben. Wanneer die band op wat voor manier dan ook beschadigd raakt, leidt dit tot grote spanningen en emoties. Bij familieconflicten vermijden beide partijen vaak lange tijd alle contact met elkaar. Het wordt steeds moeilijker om contact met elkaar te zoeken. Omdat er veel gebeurd is, omdat men bang is dat de ander het niet zal begrijpen of omdat er nog heel veel uit te leggen is.

Mediation kan helpen om de complexe familieconflicten op te lossen en de relaties te herstellen. Onder professionele en respectvolle leiding van een onafhankelijke bemiddelaar, voeren de partijen die een conflict hebben één of meerdere gesprekken.

Het uitgangspunt is een win-win situatie met oplossingen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Wij houden rekening met de gevoelens en wensen van alle partijen en geven helder begeleiding en ondersteuning bij het zoeken naar creatieve oplossingen en het maken van afspraken.

Soorten familieconflicten

Er zijn vele soorten familieconflicten waarbij mediation kan helpen zoals bijvoorbeeld:

  • Ruzie tussen ouders en kinderen;
  • ruzie tussen (schoon)ouders en kinderen;
  • ruzie tussen grootouders en kleinkinderen;
  • ruzie tussen kinderen onderling;
  • conflicten over de verdeling van een erfenis;
  • conflicten over de zorg voor een familielid.

Neem voor meer informatie contact op met MUS mediation. Wij helpen u graag om tot een goede oplossing te komen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren