Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Burenconflicten

Burenconflicten ontstaan vaak door geluidsoverlast, stankoverlast, pesterijen of verschil van leefstijlen. Allemaal dingen die niet strafbaar zijn, maar wel je woonplezier ernstig bederven. Wanneer dit niet wordt uitgesproken of met elkaar wordt opgelost, verslechtert de relatie. Wat begint met een kleine ergernis, groeit uit tot een groot conflict.

Voorkom een langslepend en kostbaar traject

Wanneer je met een burenconflict naar de rechter stapt, ontstaat vaak een langslepend en kostbaar traject. De rechter bepaalt uiteindelijk de oplossing. Met als risico dat de ene partij zich winnaar en de andere zich verliezer voelt. De relatie tussen partijen blijft ernstig beschadigd.

Mediation bij burenruzie zorgt dat relaties normaliseren

Door met mediation bij burenruzies aandacht te besteden aan wederzijdse frustraties en emoties, wordt duidelijk waar de angel in het conflict zit. Door deze weg te nemen, ontstaat er ruimte voor nieuw vertrouwen.

Neem voor meer informatie contact op met MUS mediation. Wij helpen u graag om tot een goede oplossing te komen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren