Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Blog MUS Juridisch Advies

In dit blog presenteren we u nieuwtjes en weetjes. Bezoek dit blog dus regelmatig om steeds op de hoogte te blijven.

Hoe controleer je een vaststellingsovereenkomst?

3 weken geleden

Als u akkoord gaat met een ontslag met wederzijdse instemming, dan stelt de werkgever een vaststellingsovereenkomst (VSO) op. Deze overeenkomst is een ontslagvoorstel.

Lees verder

Online kopen

3 weken geleden

Als u producten online koopt dan heeft u meer rechten dan de webwinkel u misschien wil laten geloven. Wij leggen uit wat uw rechten zijn.

Lees verder

Slachtoffer van Phishing?

2 jaar geleden

Deze term is in de digitale wereld inmiddels een redelijk bekend fenomeen geworden. Men ontvangt een e-mail van de bank waarin aangegeven wordt dat er een beveiligingslek is ontdekt.

Lees verder

Uw dier veroorzaakt letsel bij een ander?

2 jaar geleden

Veel mensen houden van dieren, echter wanneer een dier letsel toebrengt bij iemand vinden we ze meestal even minder leuk.

Lees verder

Schending van de privacy?

2 jaar geleden

Stel: Iemand zet een foto online van een man die graffiti spuit op een deur van een winkel.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren